Eilen kävimme kaveri porukalla katsomassa The Room elokuvan. En kannata kyseisen elokuvan katsomista ellet tee sitä isossa porukassa ja vielä parempaa, jos sen voi katsoa teatterissa! Me kävimme teatterissa katsomassa sen. Se oli vaan niin hauskaa! Elokuva on ihan hirveä, mutta se oli ehdottomasti kokemuksen arvoinen. Suurin osa katsojista oli nähnyt sen aikaisemmin ja tiesivät säännöt. Esim tiettyjä ääniä tietyissä kohdissa, replojen huutamista, lusikoiden heittämistä. Tuo viimeinen oli oma suosikkini! Miulla on tunne, että takista saattaa vielä löytyä lusikoita..

Ja englantilaisiin on tosi helppo tehdä vaikutus. Olen monta kertaa jutellut eri ihmisten kanssa miten iso juttu kaksi kielisyys on heille. Miulle se on ihan arkipäiväistä. Suomi äidinkielenä, niin pakko sitä englantia on opetella. Erityisesti yksi ystävistäni on tosi vaikuttunut kielitaidostani. Mie oikeasti puhun sujuvasti englantia ja suomea, ja hitusen ruotsia.
Eilen metrossa meidän eteen sattui porukka suomaistyttöjä. Mie huomautin eka heidän suomalaisuudestaan englanniksi ja vähän naureskelin asialle. Sitten päätin kysäistä porukalta, että minne ollaan menossa suomeksi. Kaikkien naamat tässä vaiheessa on tosi hauskoja! Tytöt oli shokissa, että joku puhuu heille suomeksi metrossa. Eivät lopulta vastanneet miun kysymykseen, mutta ihmettelivät kyllä miten paljon suomalaisia on tässä kaupungissa. Ja miun seuralainen seisoo silmät pyöreenä vieressä. Ihan oikeasti, ei tämä suomen puhuminen näin ihmeellistä pitäisi olla!

Ja täällä otetaan Valentine's Day tosissaan. Joka paikka on pinkkiä täynnä! Kävelin Lewishamin kauppakeskuksen läpi ja käytännössä joka ikkunassa on jotain kylttiä tulevasta päivästä. Ihmettelin jo, että kenkäkaupassakin on kyltti. No alennusmyyntejä pitää sitten olla joka kaupassa näköjään.. Ymmärrän kyllä miksi maailmalla valitetaan miten kaupallinen koko päivä on. Mietin uskallanko mennä ruokakaupassa käymään tänään. Viikonloppuna ilmestyi lähimpään Tescoon hirveä määrä ruusukimppuja ja suklaata heti sisäänkäynnille!!