Minulla on ollut suht paljon ongelmia odottamisen kanssa nyt täällä. Sain vasta pari päivää sitten SIM-kortin, joka toimii täällä. Sitä ennen piti pärjätä ilman mitään nettiä. Nyt tosiaan pari päivää sitten sain kännykän toimimaan täällä. Kävin myös viime viikolla perustamassa tilin paikalliseen pankkiin. Tällä hetkellä odotan, että saisin täkäläisen pankkikortin. Puntien kanssa suhraaminen on suht hankalaa. Joissakin kolikoissa, etenkin Penceissä, ei ole mitään logiikkaa. Pitää vain opetella mikä on mikäkin. Viikon jälkeen se alkaa vihdoinkin sujua jotenkuten, ja uskallan jopa maksaa pienillä kolikoilla!

Isäntäperheessäni netti on poikki ja korjaaja tulee vasta loppu kuusta, joten nyt olen kirjoittamassa kirjakaupan kahvilassa. Sen takia tänään tulee yhteensä viisi blogiartikkelia. Tämä on oikeastaan aika hauskaa, istua kahvilassa ja näpytellä koneella kirjojen ympäröimänä. Täällä on ainakin oikea tunnelma! Paikka on yllättävän rauhallinen kahvilaksi ja kaupaksi. Viereisessä pöydässä on ollut jo kaksi paria treffeillä, mutta silti täällä ei hirveästi ole häiritsevää hälinää. Ikkunan vieressä on myös hyvä seurata säätä. Aina kun olen käynyt Briteissä, sää on ollut aina tosi hyvä. Tänään aamusta satoi hieman, mutta nyt ulkona on jo kaunis aurinkoinen sää. Täydellinen sää mennä puistoon viettämään rauhallista sunnuntai päivää. Niin ja tarkoituksena on laittaa paljon kuvia tänne, mutta suurin osa kuvistani on kännykälläni, enkä ole muistanut kopioida niitä koneelle. Toivottavasti muistan sitten lisäillä niitä sitä mukaa kun kirjoittelen tänne.

Tuntuu, että nyt viikonloppuun on tapahtunut paljon. Tapasin loppu viikosta muita suomalaisia täällä! Olemme viettäneet paljon viikonloppuna. Kävimme perjantaina Sohossa syömässä ja se oli tosi hienoa ja mielenkiintoinen kokemus. Täällä on paljo erilaisia kahviloita ja ravintoloita. Kävimme vegetaariravintolassa. Ruoka oli muuten hyvää, mutta keliaakikoille ei ollut hirveästi valikoimaa. Se jäi hieman harmittamaan. Jäin suht nälkäiseksi ruuan jälkeen, koska ruoka ei ollutkaan muuten sopivaa. Jos ei ole gluteenin lisäksi mitään muita ruokavammoja, niin Mildred on hyvä paikka!

Sitten eilen kävimme Urban Streeet Food tapahtumassa. Se tapahtuu joka lauantai keskiyöhön asti. Siellä oli paljon erilaisia ruokakojuja eri maailman paikoista. Istuimme porukassa pöydässä ja puhuimme englantia muutamilla suomalaisilla sanoilla. Yritimme opettaa hollantilaiselle suomea. Vähän ajan päästä selvisi, että yksi pöydässä istuvista oli itsekkin suomalaissyntyinen! Hän ei osannut juuri suomea, mutta molemmat hänen vanhemmistaa ovat suomalaisia. Siitä sitten syntyi keskustelua pariksi tunniksi. Lopulta maapallo on aika pieni.