Mie oon nyt ollut täällä neljä kuukautta. Tuntuu, että olisin ollut jo pidempäänkin. Syksy on nyt kunnolla alkanut. Kotona on kuulemma satanut jo lunta ihan kunnolla. Täällä sitä tuskin tulee näkemään koko talven aikana. Välillä täällä kyllä sataa lunta kuulemma, mutta ei kunnolla ja ei niin, että sitä jäisi maan pinnalle.

Isoin ongelma nyt on ollut, että miun kännykkä alkaa mennä rikki. Sen akku ei kestä kovin pitkään ja se on syy miksi hain töitä. Viikonloppuna on muuten ihan kunnolla töitä. Lauantaina ja sunnuntaina on vuorot. Normaalisti en olisi töissä molempina viikonlopun päivinä, mutta nyt sattoi vähän oma moka sen kanssa. Mutta toisaalta siitä tulee ihan kivasti rahaa. Sunnuntaina tosin on kavereitten kanssa suunnitelmia, että tulee sentään jotain rentoutumista. Ymmärtääkseni ensi viikolla miun pitäisi saada ensimmäinen palkka ja sitä voisi sitten vaikka juhlia leffalippujen muodossa! En ole vielä juuri tehnyt mitään erityistä täällä ollessa, niin voisi olla ihan aikakin sille!

Kävin muuten apteekissa hakemassa influenssa rokotuksen. Yksi ihana ero Suomeen: rokotuksen saa apteekissa ilmaiseksi jos on syy siihen, esim diabetes. Suomessa rokotuksesta pitää maksaa noin 10 euroa. IMG_1446.jpg

Kuva kotimatkalta. Lammikossa oli yhteensä viisi joutsenta. Huvittavasti, jokaisessa kuvassa vuorotellen on yhden joutsenen pää pystyssä, ei ikinä edes kahden!