Jotenkin aivan ihanaa täällä on suomalaisyhteisö. Lontoossa on tosi hyvä yhteishenki. Mie tarvitsin viime viikolla tietynlaisia vaatteita, ja laitoin kysymyksen sinne, jos joku voisi lainata. Vastauksena sainkin, että hei miulla on ylimääräisenä just oikeessa koossa, ota tuosta! Sinne ryhmään voi vain kirjoittaa oman ongelman/kysymyksen ja heti saa vastauksia. Ja tänäänkin sain kenkälankkia sun muuta mukaani, kun vaan kerroin mitä kaikkea miulla pitäisi olla töitä varten.
Miulla oli kanssa ongelmana meikin osto, erityisesti mistä saa tarpeeksi kalpeaa meikkiä. Heti tuli paljon ehdotuksia ja vastauksia. Miun pitäisi joku päivä oikeasti käydä Merimieskirkolla. Jos on joku joka ei tiedä mikä se on, niin se on suomalaisten kirkko mm. täällä Lontoossa. Niitä on ymmärtääkseni myös muualla.

Mie sain työpaikan täältä Lontoosta. Se on tapahtuma työtä, eli saan ite valita omat tuntini. Ne jotka miettii tätä EVSn kannalta, niin kannattaa eka varmistaa saako tehdä töitä omasta projektista. Mie kysyin miun organisaation mielipiteen asiasta ja pomoni mielipiteen. Molemmat sanoivat, että kuhan se ei vaikuta työhöni mitenkään ja pomoni vielä varmisti, että kunhan en tee liikaa töitä.

Tänään jotenkin älysin, että mie oikeasti suunnittelen elämää täällä. Miulla on täällä kavereita ja muutamia josta on tulossa nopeaa tahtia ystäviä. Miulla on parikin työpaikkaa, EVS ja tuo tapahtuma. Saan nyt rahaa omana käyttöön ja säästettyä tulevaisuutta varten. Erityisesti, koska jos ja kun oikeasti muutan tänne, miun pitää maksaa takuu vuokra ja vuokra. Siihen menee paljon rahaa. Monesti pitää maksaa ainakin kolmen kuukauden vuokra. Kunhan saan ostettua sen kännykän, niin on aikaa puolisen vuotta säästää rahaa. Ja sitten kun työt loppuu niin voin ottaa pidempiä vuoroja ja saada elätettyä itseäni edes jonkun aikaa.
Miulla ei ole omaa kotia, mutta tänne voisin kyllä tehdä oman kotini. Ainut mitä miulta puuttuu tällä hetkellä on teatteriryhmä.