Tämä viikonloppu on ollut täynnä uusia kokemuksia. Kävin kaveri porukalla Telfordissa nörtti tapahtumassa. Convention on oikea nimi ja se on fani tapahtuma. Suurin osa ihmisistä on jonkun sarjan faneja ja siellä oli muutamiä tähtiä eri sarjoista, esim Star Trek, Stargate ja Babylon 5. Tapahtuma oli tosi mahtava ja miulla oli tosi hauskaa siellä, mutta en hirveästi kerro nyt tässä siitä, koska se ei ole miun pointti nyt. Enemmän haluan tässä kertoa itse reissusta sinne. Menimme sinne autoilla ja matka oli vaan niin kiehtova miulle. Ensinnäkin, meillä kesti noin kaksi tuntia päästä pois Lontoosta! Kiersimme käytännössä yhdeltä puolelta toiselle, että pääsimme pois Lontoon alueelta. Koko matka kesti noin nelisen tuntia ja melkein puolet siitä oli Lontoossa.. Sitten sen jälkeen matkustimme moottoritiellä kohti määränpäätämme. Suureksi osin moottoritie on jotenkin suojattu, joko puilla tai korkeilla tienreunoilla. Se on ihan loogista, semmoisia on Suomessakin. Välistä näkyi ihana Britti maaseutu. Mie olen kotoisin Pohjois-Karjalasta ja hyvin laakeat maaseudut ovat miulle luonnottomia. Olen käynyt kerran Vaasassa ja sinne meno oli tosi omituista koska siellä ei ollut paljoa korkeuden vaihtelua. Täällä on suht samanlaista. Melkein kaikki oli suht samalla tasolla ja autosta pystyi näkemään liian monen kilometrin päähän. Välillä oli pieniä kumpuja, mutta ne ei olleet oikein mitään verrattuna koko hommaan.
Pieni huvittava keskustelu, kun olimme tekemässä lähtöä. Miun poikakaveri sanoi, että edellisellä matkalla hän "saw red kites". Tässä vaiheessa toinen Britti miettii, missä ihmeessä hän näki punaisia leijoja. Etenkin jos niitä on ollut paljon, niin miten hän ei huomannut niitä. Kysessä oli oikeasti lintu. Isohaarahaukka. Omasta mielestä tämä oli tosi hauska, koska meillä oli sama keskustelu pari viikkoa aikaisemmin. Ei hirveän kiinnostava, mutta mie nauroin asialle liian paljon.

Täällä tuntuu olevan moottoriteitä joka paikassa. Melkein koko matkat kuljimme moottoritiellä. En huomannut aluksi, mutta suurimmassa osassa mitä huomasin, niissä ei ollut mitään valoja, mutta jossain kohdissa itse tiessä oli valoja. Keskellä oli valkoiset valot näyttämään kaistojen välit, punaiset minkä yli ei pitäisi mennä ja vihreät missä on exit.

Viimeinen uusi asia taas nyt on miun uusi isäntäperhe. Mie muutin tänään uuteen paikkaan loppu ajaksi. Oli jotenkin mukava unohtaa vähäksi aikaa, että mie olen käytännössä koditon. Mie olen vaan täällä vieraana. Mie en voi mitenkään tehdä tälle paikalle mitään muuta kuin laittaa tavarani paikalleen, mutta en voi tehdä sitä kodiksi. Tämä on vain väliaikainen pysähdyspaikka. Tällä tavalla eläminen ei ole helpointa.