Viime viikonloppuna pääsin vähän näkemään enemmän Brittein saaria ja toiseen maahan! IMG_2315.jpg

Tässä vähän kuvaa junamatkalta. Elikkäs kävin Bristolissa ja Cardiffissa viime viikonloppuna. Yövyimme Bristolissa ja kävimme Cardiffissa päivämatkalla, koska sinne on vain noin tunnin matka. Bristoliin oli useampi tunti Lontoosta. Matka alkoi mielenkiintoisesti, että jotain oli tapahtunut Lontoon puolella ja käytännössä kaikki junat oli myöhässä! Meidän juna lähti lopulta noin 15 minuuttia myöhässä. Tämä ei kuulemma ole tavallista. Täällä junien pitää kulkea tosi tarkasti, koska liikennettä on vähän eri tasolla kuin Suomessa.. Kuva on muuten oikeasti tulomatkalta, koska matkustimme perjantaina töiden jälkeen eli silloin oli jo pimeää. Lauantai aamusta matkasimme Walesin puolell Cardiffiin!

IMG_2235.jpgIMG_2245.jpg

Sielä, kuten koko maassa, on ihan täysillä kevät päällä! Kukkia tupsahtelee joka paikkaan. Tuo linna kuva on muuten Cardiffin linna. Huomasin jossain vaiheessa, että siellä oli Norjan lippu ja ihmettelin, miksi se ja ei Suomen. Siinä vaiheessa matkustusparini tökkäsi minua olkapäähän ja vinkkasi minua katsomaan taakse päin. Ja tuossa sitten kuva mitä siellä oli! Ei mitään hajua miksi siellä oli eri maiden lippuja, mutta olen vain tyytyväinen, että Suomi on edustettuna!

Meillä oli erityinne syy miksi halusimme mennä Cardiffiin. Osa voi tietää, että on olemassa semmoinen pikkuruinen tv-sarja nimeltä Doctor Who. Sitä on tehty vain 50 vuotta ja tälleen. Se on pääosin kuvattu Cardiffissa ja siellä on mm. Doctor Who Experience! Itse paikka oli aivan mahtava! Ekana siellä on interaktiivinen näytelmä ja sen jälkeen pääsee itse museoon. Siellä on oikeita proppeja ja asuja ja muutama kopio vanhemmilta kausilta. Huono puoli on se, että museo lakkautetaan Cardiffista nyt kesällä, mikä oli yksi syy miksi halusimme mennä juuri nyt vierailemaan siellä. Huhu on, että koko höskä lähtee kiertuelle! En laita hirveästi kuvia museosta, koska se on paras itse nähtynä, mutta pitää miun nyt jotain laittaa!

IMG_2253.jpgIMG_2274.jpg

Eka kuva olikin oikeastaan kuva Cardiffin keskustasta eikä itse museosta. Mie todennäköisesti liitän kuvan itsestäni museon eessä myöhäisempään tekstiin, kunhan saan eka sen poikakaveriltani. Hän otti muutaman kuvan minusta siellä, mm. TARDIS ovien edessä ja konsolin edessä.. Ja museon edustalla.. En ole muistanut vain kinuta kyseisiä kuvia häneltä päivän jälkeen...

Bristolissa on muuten yksi maailman parhaimmista ruokapaikoista! Atomic Diner on paikan nimi ja se paikka on nörttitaivas! Siellä oli kaiken maailman figureja, kuvia seinillä ja ihan kaikkea! Mietin, että siellä pitää käyvä oikeasti monta kertaa ennen kuin saa kaiken irti paikasta. Parasta oli, että sieltä sai gluteenittoman hampurilaisen ja ranskalaisia! Niitä ei saa ihan joka paikasta. Ehottomasti haluan mennä uudelleen!