Miun vapaaehtoisjakso loppuun tän kuun lopussa, ja teoriassa miulla on nyt tasan neljän viikon ajaksi töitä. No teoriassa, koska viimeinen viikko on miulla vapaata. Tänään vihdoinkin sain Youth Passin tiedot, että pääsen sitä täyttämään. Miun koordinattorilla oli paljon ongelmia sen kanssa, koska se ei jostain syystä mitenkään meinannut toimia ja sitten aina kun sähköpostiteltiin, meistä toinen oli aina lomalla! Mutta nyt on kaikki kunnossa, ja pääsen täyttämään mielenkiintoista lomaketta ja miettimään mitä ihmettä mie olen täällä tehnyt vuoden ajan. Miulla on mukavasti muutama viikko aikaa täyttää sitä. Miulle oli yllätyksenä, että siihen ei kirjoiteta pelkästään miun työstä, mutta kaikkea mitä olen oppinut vuoden aikana.

Mie alan pikku hiljaa älytä, että miun aika on loppumassa täällä. Tänään oli jo puhetta, että joku perjantai järkätään meidän vapaaehtoisten kesken ja mennään päivälliselle jonnekin yhdessä. Meidän koordinaattori tulee kanssa mukaan. Me tehtiin samanlainen päivällinen kun miun edelliset EVS ystävät oli tekemässä lähtöä. Tuntuu, että se olisi vain pari viikkoa sitten, mutta onhan siitä jo ainakin pari kuukautta.

On tää aika ollut tosi tapahtuma rikasta. Mie oon yhteensä ollut neljässä eri projektissa. Mie aloitin kahdessa ja sieltä sit siirrettiin toisiin, koska se ei vaan toiminut. Mie rupesin turhautumaan aika paljon, koska ne on vaan niin mahdottomia paikkoja miun kaltaiselle. Miun tarkoitus niissä oli järjestää aktiviteettejä nuorille. Yhdessä projektissa on noin 30 nuorta, mutta ne on hajautettu isolla alueella, eli en pysty järjestämään kaikkien kanssa mitään, ja ne nuoret mitkä oli lähellä, ne olivat sitten niin pajon liikkeellä, että en pystynyt järkkäämään mitään. Mie en sitten pystynyt hirveästi tekemään mitään järkevää niissä paikoissa ja lopulta miut sit siirrettiin ihan täysin eri hommiin, missä oon sit nauttinu tosi paljon ja mie pääsen täyttämään CVtä mukavasti näillä taidoilla mitä olen käyttänyt täällä. Nyt missä olen eniten, on ollut aivan mahtava. Etenkin työntekijät on ottaneet miut tosi hyvin mukaan. Miulla on täysin eri olo kuin muissa paikoissa. Miulla on oikeasti tunne, että minua tarvitaan tuolla ja miun apua arvostetaan paljon.

Nyt mie yritän järkkäillä elämään tän jakson jälkeen. Miulla on ollut pari työhaastattelua, kirjoittelen lisää työhakemuksia ja yritän pitää silmät auki. Elämä jatkuu.