Päätin tähän käyttää hajoita ja hallitse tekniikkaa. Sairaala tekstistä tuli ihan hyvä oma tekstinsä.

Olen aikaisemmin maininnut, että täällä on tosi hyvä suomalaisten yhteisö. Tällä viikolla täällä on ollut joulu tori. Se oli suomalaisen kirkon edessä ja sisällä.

Mitä mie aluksi ajattelin, että siellä on pari suomalaisten kojua. Kun pääsin tielle, huomasin, että siellä on vähän enemmän kuin pari suomalaisten kojua! Siellä oli paljon kojuja. Siellä oli vaatteita, koruja ja ruokaa. Norjalaisia, ruotsalaisia ja suomalaisia. Tuo jotenkin kuulosti vitsin alusta. Valitettavasti en nyt keksi mitään hyvää vitsiä.

Kiertelin vähän ympäriinsä. Siellä olisi ollut norjalaisia lettuja, suomalaista poronlihaa ja tietenkin ruotsalaisia lihapullia! Oli siellä muutakin, mutta nuo jäivät päälimmäiseksi mieleen. Itse jumituin glögikojulle. Rakastan glögiä! Harmittaa, että siellä oli joulutorttija, mutta ei gluteenittomana. Pitää odottaa Suomeen pääsyä, josko sitten saisin niitä. Parasta oli, että siellä oli myynnissä useammassin paikassa, Marlin ihanaa glögiä! Ja juuri se omenaton glögi pullossa.
Suomalaisen kirkon sisällä taas sitten oli ihan kunnon kauppakin! Sieltä saa eri hilloja, ruisleipää ja tietysti suomalaisia karkkeja. Ymmärtääkseni niitä on siellä aina myynnissä. Heillä on myös kahvila yläkerrassa. Mie sorruin itse houkutukseen ja ostin itselleni pullon sitä Marlin glögiä... Jos on asumassa tai ihan vaan pidempään käymässä Lontoossa, kannattaa oikeasti käydä vilkaisemassa kirkolla, vaikka ei ole uskonnollinen. Kirkon jopa näkee Canada Waterin aseman ulkopuolella olevasta kartasta. Kirkko järjestää jopa jouluillallisia joulukuussa, niille jotka eivät pääse Suomeen tai voi tehdä itse suomalaista jouluateriaa.

Jumitin sitten juttelemaan siellä yhden tai parin suomalaisen kanssa. Oli ihana vaihdella kokemuksia muiden kanssa.

Ja lopuksi kuva tyytyväisestä suomalaisesta glögilasi kädessään! Ja siis se olen minä..

IMG_1493.jpg