Miulla on täällä kaksi asiaa mitkä tietyllä tavalla ärsyttää ja toivoisin niiden olevan samanlaiset kuin kotona: ilman laatu ja vesi.
Ensinnäkin ilman laatu Lontoossa on yleensäkkin todella huono. Täällä yritetään parantaa sitä, bussit ovat hybridejä ja ihmisiä kannustetaan käyttämään julkisia omien autojen sijasta. Pyöräilijöillä on melkein aina maskit päällä, keskustan alueella ainakin mie saan helposti päänsäryn ja joka paikassa haisee pakokaasut. Autoveroissa suositaan sähköautoja. Niiden verotus on hieman erilainen kuin normaalien autojen. Lontoo on myös Low Emission Zone, mikä on aina voimassa. Sen tarkoitus on suosia vähemmän saastutavia autoja. Ymmärtääkseni se tarkoittaa, että jos ajaa saastuttavaa autoa, niin joutuu maksamaan siitä, ja vaihtoehtoina on lisätä autoon katalysaattori, vaihtaa kaasuun tai ostaa uudempi auto. Tämä oikeasti lukee sivulla. Lisäksi on tulossa Ultra Low Emission Zone, mikä on vielä tiukempi kuin edellinen. Lontoon pormestari ottaa tosissaan huonon ilman laadun ja ainakin yrittää tehdä asialle jotain. Tässä on aika ikävä, että ei voi vain mennä metsän keskelle ja hengittää raikasta ilmaa. Puistoalueelle voi mennä, mutta ei sielläkään ilma nyt niin puhdasta ole. Täällä on paljon kasveja ja puita, mikä on kyllä tosi hyvä. Mutta niitä pitäisi olla paljon enemmän, että oikeasti auttaisi täällä ja autojen määrä on vain järkyttävä täällä. Tässä kannattaa muistaa, että suur-Lontoon alueella on enemmän ihmisiä kuin Suomessa.

Ja toinen mikä osaa ärsyttää siivotessa on vesi. Täällä vettä suodatetaan ja puhdistetaan koko ajan, ja sama vesi vain kiertää "ympyrää". No samalla tavalla se menee Suomesssa, mutta täällä nopeammalla tahdilla. Tämä ei hirveästi häiritse minua. Vesi on aina kierrätettyä. Monella täällä on Brita kannuja tai ostaa vettä pulloissa. Itse tykkään Britasta. Se puhdistaa veden ja se maistuu paremmalta ja ei haise. Normaalisti vesi haisee suht klooriselta. Vesi on täällä tosi kovaa. Kalkkia on joka paikassa ja tuntuu, että pitäisi olla pesemässä suihkutiloja ja muita parin päivän välein. Minne tahansa tippuu vesipisara suoraan hanasta tulleena, siihen jää jälki sen kuivuessa. Suihkun seinät ja lattia on muutaman päivän jälkeen ihan tahroissa ja jos jostain unohtuu pestä, niin siellä on vähän ajan päästä oransseja jälkiä kalkista. Tässä on ikävä sitä, että pystyi pesemään vessatilat kerran viikossa ja kaikki pysyi siistinä viikon ajan. Täällä myydään sit kanssa paljon kalkinpoisto aineita. Niitä kannattaa kyllä käyttää, tai veden keittimeen tulee nopeasti isoja kalkkijäämiä.. Kaupoista kanssa löytyy aineita, joilla saa pidettyä suihkun puhtaampana muutaman päivän pidempään! En tiedä onko niistä oikeasti hirveästi hyötyä. Yksi semmoinen löytyy suihkusta, ainetta siis pitää suihkutella sinne suihkun jälkeen ennen kuin paikat kuivaa.
Pakko sanoa, että hiukset tuntuu kanssa täysin erilaisilta, kun käyn Suomessa. Ne on todella paljon pehmeämmät. Täällä joudun käyttämään paljon eri aineita pitämään hiukset suht siistin näköisenä. Se ei silti aina onnistu. Sitten käyn Suomessa kerran suihkussa ja hiukset on taas kuin ennen!