Nyt pitäisi olla syksy. Ainut mistä sen oikeasti huomaa, on arkena pukuihin pukeutuneista lapsukaisista. Koulut alkoivat tällä viikolla. Vaikuttaa kanssa siltä, että kaikki koulut eivät ole alkaneet saman päivänä, vaan osa alkanut myöhemmin. Tämän oikeastaan tiedän siitä, koska ulkona on koko viikon ajan kävellyt lapsia puku päällä ja tiedän, että isäntäperheen vanhimman lapsen koulu alkoi vasta torstaina.

Kuten sanoin, täällä pitäisi olla syksy. Sitä ei huomaa, jos kävelee ulkona tai katsoo ikkunasta ulos. Ulkona on tällä hetkellä mukavat 20 astetta ja aurinko paistaa täysillä. Miun täällä ollessa olen tullut lopputulokseen, että sateinen Britannia on vain myytti. Olen ollut täällä yli kaksi kuukautta, ja täällä on ehkä satanut koko aikana yhden viikon verran. Koko ajan on ollut käytännössä hellettä. Vain parina päivänä asteet on laskeneet ja silloinkin vain juuri ja juuri alle 20 asteen. Yhtenä päivänä satoi kovasti, mutta silti lämpöasteet oli 17! Ensi viikon ennusteet näyttää erityisen pelottavilta. Huomenna lämpötila nousee 25 ja tiistaina 31 asteeseen! Tää helle voisi pikku hiljaa loppua. Kaikki on sanonut, että nauti vielä kun sitä on, koska se loppuu nopeasti. Olen kuullut sitä jo pari kuukautta nyt.. En erityisesti tykkää auringosta. Miun pitää aina suojautua vaatekerroksella, niin helle ja aurinko ei ole hyvä yhdistelmä, kun on pakko pukeutua pitkähihaisiin.

Ja tämmöiselle pikkuiselle suomalaiselle on jotenkin aina niin yllättävää, kun miutkin otetaan aina huomioon. Yhdellä työpaikoistani (käyn tällä hetkellä kolmella eri projektilla eli käytännössä hostelilla) ja joka ikisessä aina vähän väliä kysellään haluanko mie jotain. Jos joku menee kauppaan, niin kaikilta kysytään, tarvitaanko jotain. Jos joku keittaa kahvia/teetä, käydään kysymässä muilta haluaako jotain. Jos istun paikallani jossain, niin miulta käydään kysymässä ainakin kerran puoleen tuntiin, haluanko kahvia/teetä. Ja olen käynyt yhdessä nörttitapahtumassa. Ihmiset siellä on tosi mukavia. Siellä juhlistetaan jokaisen syntymäpäivää, jos se on vain tiedossa. Jos joku vaikuttaa haluavan sanoa jotain, suurin osa ottaa sen huomioon. Jos joku on hiljaa, niin siltä kyllä tullaan kysymään jotain, esim mistä sarjoista tykkäät. En ole ikinä ollut mukana ryhmässä joka on noin huomioon ottava!