Pakko sanoa, että välillä on hankala keksiä aiheita mistä kirjoittaa. Elämä on pääasiassa tätä miulle: käyn töissä, tulen kotia, teen päivällisen, istun telkkarin eessä pari tuntia tai koneella, menen nukkumaan ja tätä viisi päivää viikossa. Lauantaisin miulla on usein jotain tapahtumaa, esim nörttitapaamisia tai kavereitten kanssa hengaamista. Sunnuntait olen tykännyt olla rauhassa. Joskus on jotain suunnitelmaa kavereitten kanssa, mutta pääajatus on, että ilman hyvää syytä en mene kovin kauas Greenwichistä. Yleensä käyn lenkillä ja katselen leffoja. Olen tosi hyvin tottunut eloon täällä. Lontoo alkaa olla jo koti minulle.

On täällä kyllä jotain tapahtunut. Jos on hiirikammo, Britit ei ole paras vaihtoehto. Miulla on täällä asunnossa huonekaverina hiiri. Sängyn vieressä on hiirenkolo ja olen kuullut sen useampana yönä rapistelemassa. No yks ilta katselin telkkaria ja moikkasin hiirelle kun se hiipi seinänreunaa. Se lähti karkuun nopeasti. Jatkoin telkkarin kattomista. Sitten jostain syystä katsoin alas. Miulla on jäänyt joku kuudes aisti kodistani, jossa oli aina kissa. Nopeasti oppii huomaamaan pikku ääniä ja liikettä silmäkulmasta, koska sen avulla voi estää astumasta toisen hännän päälle. No katsoin alas ja hiiri tuijotti minua alle puolen metrin päästä. Siinä me sitten tuijotettiin toisiamme vähän tyhminä!

Aukioloajat on täällä välillä hassuja. Kaupat on monesti auki kuudesta tai seitsämästä puoleen yöhön. Joitakin kauppoja on jotka on aina auki, mutta niitä joutuu vähän etsimään. Sitten postin pakettipalvelu: ma, ti 8-13, ke 8-20, to ja pe 8-13, la 8-14. Tässä mietin, että pitäisikö paketti käyvä hakemassa paketti ennen töitä, koska muuten paketin saaminen menee aika pitkälle. Paketti pidetään siellä 18 päivää, mutta siellä on tavaroita mitä tarvitsisin mahdollisimman nopeasti. Mielenkiintoinen tilanne itselle! Miun elämä on oikeasti muuttunut tämmöiseksi. Ei hirveästi enää jännitystä, koko kaupunki tuntuu jo suht kotoiselta, niin se ei enää tuo jännitystä.

Ihmiset ovat tosi mukavia ja työkaverit ovat ottaneet minut tosi hyvin osaksi toimintaa. Etenkin yksi pomoistani vitsailee vähän väliä miun kanssa ja välillä miun kustannuksella, hyvällä tavalla. Minua ei haittaa ollenkaan, että miun hämähäkki-inhosta vitsaillaan.

Tästä postauksesta ei todellakaan tullut mitenkään jännittävä! Miulle voi laittaa kysymyksiä ja kommentteja, jos tulee mitään mieleen.