TFL petti minut tänään! Siis sivusto. Se on tosi kätevä sivusto, josta näkee mm. reittitiedot. Se ei ole maailman luotettavin, koska se näyttää tiedot omalla tavallaan. Sieltä voi valita haluaa vähinten kävelyä, vain bussi, jne. Tavallisesti mie katson itse maanalaisen kartasta reitit, mutta aamulla olin kiireessä ja käytin sivustoa. Miun piti päästä Victoria asemalle. TFL (Transport for London) näytti miulle yhen kivan reitin. Eka junalla Bridge stationille ja sitten kaksi maanalaista. Mie en vielä tässä vaiheessa tiennyt mitään erityistä. Sitten, kun tulin takaisin, huomasin, että oisin päässy paljon paremmin niin, että olisin eka mennyt junalla Canon streetille ja sieltä yhdellä maanalaisella. Mie en erityisesti tykkää vaihdoista, koska esim tänään maanlaiset oli täysin eri kerroksissa, ja piti mennä aika pitkän matkaa ylös oikeeseen kerrokseen. Yksinkertaisempi reittin on miusta parempi, vaikka siihen menisi enemmän aikaa. Eli kannattaa katsoa myös kartasta reitti. Jos tuntee junat, pystyy sanomaan minne asemille niillä pääsee.

Ja sitten kuljin oikealla junalla! Menin Longsfieldin asemalle, mikä on eri kaupungissa. Pari asiaa matkasta. Junaan ei osteta paikkalippuja vaan päivälippu ja toinen asia, on paljon halvempaa ostaa molemmat matkat kerralla asemalta. Paluu matka olisi kuulemma ollut puolet halvempi. Lippu toimii vain kerran, ainakin jos on yhden suuntainen. Sen voi käyttää sen tietyn päivän.

Metroissa on muuten täällä eroja. Suurin osa niistä on järkyttävän kuumia. Osassa uudemmissa on ilmastointi, mutta vain parilla linjalla.

Tässä olikin nyt tosi lyhyt tarina tälle päivää.