Pakko sanoa heti ekaksi. Mie tiesin, että joutsenet lentää etelään. Mutta jotenkin miulla oli aina kuva, että ne oikeasti lentävät etelään! Täällä ne on silti eläneet toistaiseksi koko talven. Ja tässä erittäin huono kuva paikallisista joutsenista.IMG_2059.jpg

 

Ja sitten paikallisuutisiin! Eikun hetkinen.. Mie kävin tänään yhdessä avointen ovien päivillä töitten puolesta. Se oli mielenkiintoinen. Ne järjestävät rahakurssia nuorille. Antavat tietoa miten rahaa käytetään vastuullisesti, mitä tukia on, miten budjetoidaan, miten lainaussysteemit toimivat, jne. Esimerkiksi täällä, jos viettää poika/tyttöystävän luona viisi päivää viikossa, niin sitten pariskunta lasketaan yhdessä asuvaksi ja se vaikuttaa asumistukeen! Ihan vaan tälleen tiedoksi.

Ja toiseksi kävin tänään ensimmäistä kertaa Argos kaupassa! Se oli aikamoinen reissu.. Ensimmäinen mitä kannattaa tietää kyseisestä kaupasta on se, että siellä ei ole näytehyllyjä tai no mitään hyllyjä. Siellä on kännyköitä, telkkareita ja pari pesukonetta näytillä, mutta pääosin ostokset tapahtuu tietokoneen kautta. Valitset haluamasi tuotteen koneelta, kirjoitat numeron ylös, menet kassalle ja annat lapun kassahenkilölle. Sitten maksat ja jäät odottamaan ostoksiasi. Sitten numeroasi huudetaan ostospisteeltä ja saat tavarasi. En aluksi älynnyt, että kauppa on tälläinen ja kävin siellä ja lähdin saman tien pois, koska ei se voi olla oikea kauppa!

Huomenna pääsen tutustumaan sitten oikeaan brittiläiseen ruokaan!! Siitä voi tulla mielenkiintoista...