Täällä on samoja merkkejä myynnissä kuin Suomessakin. Mielenkiintoista on se, että parissa merkissä on täällä eri nimet. Lynx on sama kuin Axe. Sure on Rexona. Ja on yksi pesuaine merkki jonka voin vannoo, että sillä on Suomessa eri nimi, koska sen purkki on niin tutun näköinen.

Nyt on mielenkiintoista olympialaisten ja jalkapallo kauden alkaessa. Joka paikassa mainostetaan Team GB. Sitä näkee joka paikassa. Sillä rahastetaan vitamiineistä lähtien jugurttia. Ymmärrettävästi joka aamu uutisissa näkee pari kertaa miten monta mitalia on taas voitettu edellisestä lähetyksestä lähtien. Jotenkin huvittavaa, miten kukaan ei kerro mitään muitten menestyksessä. Olympialaisissa kyllä ymmärrän. Tuossa viikko tai pari takaperin Suomessa oli ralli. Tiedän vain sen, että brittiajaja meni suht hyvin, mutta mitään ei mainittu esim top kolmikosta. Sama F1 ajoissa. Mainittiin miten britit pärjäsivät, mutta ei mitään mainintaa voittajista edes.

Olen muuten saanut vinkkejä miten tavata ihmisiä täältä. Täällä on Meetup sivusto ja appi, mitä kautta voi etsiä paikan ja kiinnostuksen mukaan ihmisiä. Sitä pitää kyllä kokeilla! Miulla on ollut hieman yksinäistä täällä. Olen tottunut Suomessa, että miulla oli iso kaveripiiri ja täällä se on nyt vähentynyt pariin kolmeen ihmiseen. Olisi tosi mukava löytää ihmisiä, jotka tykkäävät samoista asioista kuin minä. Olen suht iso nörtti. Tykkään scifistä, larppaamisesta, RPGstä ja lautapeleistä. Nyt olen liittynyt semmoiseen kuin Meetup. Sieltä löytyi ainakin monta erilaista mielenkiintoista ryhmää. Pitää katsoa mitä siitä tulee. Ensimmäinen tapaaminen olisi nyt viikonloppuna.

Kävin muuten ensimmäisessä tapaamisessa. Tämä on nyt kirjoitettu vähän myöhemmin. Mie tykkään erityisesti nörteistä, koska he ottavat yleensä mukaan kaikki, jotka on pikkasenkaan kiinnostuneita samoista asioista. Menin vain sinne ja siellä oli heti monta ihmistä juttelemassa. Miulla oli tosi hauskaaa, ja tuli olo, että tänne voisi oikeasti tulla uudestaan.